На 28.09.2024 г по покана на СНЦ „Аз съм бъдещето – пази ме“ и Община Стара Загора ученици от 8. и 9. клас на ПГСАГ „Лубор Байер“ участваха в  обучителен семинар в рамките на европейски образователен проект по програма „Еразъм+“ на тема „Животът е с предимство“. Дейностите се проведоха в зала „П. Р. Славейков“ на Община Стара Загора, където участниците бяха приветствани от представители на организаторите и домакините.

          След официалното откриване младежите се запознаха с опита и съветите на известен автомобилен състезател – Николай Диков, основател на СНЦ „Аз съм бъдещето – пази ме“ и секретар на Община Стара Загора.

          Във втория панел от работната програма опитният психолог Радост Овагимян увлече младежите в игри и дискусии, които изпълниха залата с много динамика и взрив от емоции.

           След обедната почивка Галина Димитрова и Искра Динева (гл. експерти на Дирекция „Обществено здраве“ при РЗИ) проведоха интересна ролева игра и демонстрации по пътна безопасност.  След тях мястото на обучители заеха представители на Българския червен кръст.

           Работната програма приключи със симулации за работа в екип, лидерство и мотивация, проведени от представители на СНЦ „Аз съм бъдещето – пази ме“.

Вижте още

Scroll to Top