ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО
АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ

In English >>

Стартира "НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ" 2014

Националното състезание „Най-добър млад строител” се провежда ежегодно в три кръга - училищен, регионален и национален. Представянето на отбора на гимназията е традиционно силно през последните няколко години.Това е една висока летва за участниците и тази година.
            На 26 февруари се проведе училищният кръг на състезанието, който беше открит от председателя на Камарата на строителите в България ОП Стара Загора- инж.Балабанов. След  оспорвано съревнование бе излъчен отбора на гимназията:
       I. Дисциплина Мазилки, шпакловки и бояджийски работиНеделина Динева Динева
       II. Дисциплина Облицовки и настилки" Павел Костадинов Запрянов
       III. Дисциплина ЗидарияСветослав Мирославов Стоянов и Симеон Милчев Алексиев
       IV. Дисциплина Сухо строителство” - Коста Иванов Факирчев и Митко Дианов Русев

 

             На 14 март беше обявено крайното класиране на състезателите. Всички участници получиха сертификати за участие в училищния кръг, а за класираните на призови места имаше грамоти и награди.
             Всички участници получиха своите отличия от главен експерт професионално образование към МОН - Чавдар Здравков, който беше гост на гимназията в този ден. Г-н Здравков приветства участниците,  припомни успехите на гимназията в предишните състезания и пожела силно представяне и тази година.
             Няколко дни остават до регионалния кръг на състезанието в Сливен. Вярваме в достойното представяне на състезателите и от сърце им желаем успех!