ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО
АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ

In English >>

МОЯТ ГРАД ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ

Изложбата "50 най-добри снимки на National  Geographic“, която е част от най-добрите фотоси направени през 125-годишната му история,  запечатала лица, места и мигове, превърнали се в емблема на каузи, народи и държави беше представена и в нашия град. Снимките, изложени в Mall Galleria, са подбрани от главния редактор на списанието Крис Джоунс.
Съпътстваща инициатива на „златната” фото експозиция беше и отборният конкурс „Моят град през моите очи“ , в който се включиха деца и младежи от 2 до 18-годишна възраст. Децата от детските градини имаха за задача да изобретят тематична арт инсталация или апликация, по-големите – от 8 до 18-годишни, се вживяха като истински професионални фотографи и  заснеха онова, което най-много ги впечатлява в Стара Загора, след което по време на работилницата, организирана от Mall Galleria , изработиха тематичен колаж от снимките на всички участници в отбора. Онлайн вотът за арт инсталация и фото колаж се състоя от 26 януари до 1 февруари 2014 г. 

Радостни сме, че отборът от нашия фото клуб заслужено спечели първата награда в своята възрастова категория и получи цифров фотоапарат+принтер Canon!
Благодарим на всички приятели, които гласуваха за нас! :)
Фотографите и операторите от клуба продължават да улавят красивите мигове и да представят достойно нашата строителна гимназия!